28 січ. 2013 р.

Жертва як моральний зомбі.

Генрі Макоу, доктор філософії.
 
Якби я хотів промити мізки і маніпулювати якимось сегментом населення, я б переконав їх, що вони є жертвами. Економічні еліти століттями контролювали нас у такий спосіб.

Людські істоти легко схиляються вважати себе жертвами. Це як сказати, що ви заслуговуєте кращого. Хто сперечатиметься? Зазвичай це дуже легко підтримати таке твердження, легко звинуватити когось у наших проблемах. Часто невдоволення є справедливим, попри це воно є інструментом для еліт, щоб вклинитись у суспільство.

Додатково, з причин, які я не можу збагнути, "жертвам" надається вищий моральний статус. Вони стають святими, непогрішимими, і захищеними від критики.

В історії жертвами були робочий клас і негри. Сьогодні жервами є жиди/сіоністи, гомосексуалісти, феміністки і після 9-11 американці.

Приналежність до класу жертв змінює людей. Вони стають вмотивованими, самовпевненими і згрупованими. Складний світ скорочується до чорного і білого: добро проти зла, ми проти них. Морально і інтелектуально вони стають зомбі.

Вони більше не можуть думати за людство загалом. Коли я писав, що економічна еліта використовує феміністок, геїв чи сіоністських активістів, вони думали, що я критикую жінок, геїв або жидів. Це не так. Вони вивергали непристойності і звинувачували мене у розпалюванні ненависті.

Я розповідаю про вплив цих рухів на суспільство. Проте їх не турбують інші, лише їхня "пригнічена" група. Їх не турбує чи буде суспільство зруйнованим поки вони прямують своєю дорогою.

Звучить по-дитячому? Жертва є формою затримки розвитку. Турбота про інших є основою моральності. Це синонім особистого і соціального розвитку.

Жертви так само не турбуються про об'єктивну достовірність. Вони відчувають, що їхні страждання дають їм право маніпулювати правдою, або навіть заперечувати її існування.

"Пост-модерністська" і "феміністська" (тобто Марксистська) теорія заперечує існування об'єктивної дійсності. Весь проект західної філософії у витоках був для розуміння дійсності. Тепер він спрямований на її створення. Тож як легко брехати!

Жертви також пасивно агресивні. Лицемірно, вони прикидаються що лише шукають "рівних прав" коли очевидно атакують іншого. Спочатку вони скаржились на переслідування. Тепер вони є переслідувачами.

РІЗНОМАНІТНІСТЬ: ПЕРЕСЛІДУВАННЯ БІЛЬШОСТІ

Ми стаєм все більш схожими на комуністичні суспільства. Плакати вказують нам як думати. Автобуси в моєму канадському місті кажуть мені опиратися расизмові, хоч расизм не є проблемою тут. Справжнє значення, яке я відчуваю, в тому щоб європейці змирилися з тим, що вони стають меншістю.

Подібні до червоногвардійців, гей-активісти заклеїли місцевий університет постерами, що кажуть мені "святкувати різноманітність". Канадська федерація студентів і "комітет ЛГБТ, Two Spirited і Queer" спонсорують кампанію. (Two spirited це туземні геї.)

Постер скаржиться що LGBTTQ живуть в "середовищі насиченому знаками, що одностатеві залицяння є відразливими". Чоловічі і жіночі статеві ролі, які є "стереотипними і закам'янілими" обмежують їхні "свободи і права". Вони зазвичай оточені "мовчанкою інших".

Вони хочуть оплесків. Вони хочуть, щоб ми наклеїли стікери "обніми LGBTTQ" на наші двері. Недостатньо терпіти відмінності; ми маємо прийняти їх в себе.

А як щодо прав і свобод гетеросексуалів? Очевидно в нас їх нема. Ми маєм заборонити наші інстинктивні реакції та/або моральні принципи.

До речі, гендерні ролі не є "стереотипними і закам'янілими". Вони природні і гнучкі, коли медіа і освіта не збочують і не розділяють нас.

Багато гомосексуалістів бачать увагу протилежної статі відразливою і називають жінок "інкубаторами". Це зневажливе висловлювання навіть є в словнику. Можливо вони спершу змінять своє мислення?

Гомосексуальність просувається для дестабілізації гетеросексуального суспільства. Гей-активістів використовують. Фонд Рокфеллера прокладав шлях для контролю народжуваності десятиліттями; вони фінансували досліди з обмеження народжуваності. Вони просувають гомосексуальність і фемінізм з тих самих причин. http://www.savethemales.ca/070502.html

СІОНІСТСЬКІ ЗОМБІ

Баррі Чеміш (Barry Chamish) є сміливим Ізраїльським журналістом, який показав як Ізраїль був підточений новим світовим ладом. Проте ідея правосуддя Чеміша виключає палестинців. Через Холокост багато жидів хворіють вибірковою мораллю, коли це стосується Ізраїлю.

3-го березня напустив туману: "Хоч я особисто проти того, що злочинна сімейка Бушів вчинила новий кримінал в Іраці, я змовчав, бо лідери антивоєнного руху здебільшого вважають ОВП (Організацію Визволення Палестини) і пов'язані з нею банди ворогами свободи і Ізраїль окупував їхню землю".

Він сказав: "палестинці штучно створили конфлікт". (тоді хто збудував будинки і посадив сади, які жиди окупували в 1948?) Він запитав, як це хтось (тобто жиди) "оккупував їхню власну землю"? (Чи це охоплює все від Нілу до Євфрату, як обіцяно в біблії? Буття 15:18 )

Він зробив висновок: "Так я обрав відмежуватися від тих невігласів, навіть якщо вони праві, бо вони ненавидять жидів". (Як жертви, жиди є непогрішимі, тож їхні критики це ненависники. На мій досвід, ти маєш піклуватися про когось, щоб потім його критикувати).

ФЕМІНІСТСЬКІ ЗОМБІ

У 1960-ті роки Рокфеллери вірішили засіяти дисфункціональність і знизити чисельність населення підштовхнувши мільйони жінок думати, що вони є жертвами. Вони використали свої ЦРУ і комуністичну партію США з потугами Глорії Стейнем та Бетті Фрідан і їхній контроль медіа щоб створити фемінізм другої хвилі. http://www.savethemales.ca/180302.html

Феміністки продовжують просувати ідею, що жінки більш пригнічені ніж чоловіки. 8 березня, Нолін Гейзер, директор Фонду Розвитку для Жінок ООН, написала в Boston Globe: "Сьогодні, як і щодня, сотні жінок втратять свої кінцівки, підірвавшись на мінах".

Насправді, як Кері Робертс повідомляє на ifeminist.com, переважна більшість жертв мін є чоловіки. Згідно одного звіту Червоного Хреста, 93% жертв мін в Афганістані є чоловіки і хлопці.

Заступник генерального секретаря ООН Луїза Фрешетт, сказала нещодавно "вся наша робота для розвитку, від землеробства до охорони здоров'я, мусить зконцентруватися на потребах і пріоритетах для жінок".

Як повідомляє Робертс, чоловіки у більш складному положенні ніж жінки. Майже в кожній країні, тривалість життя чоловіків відстає від жіночого, деколи на 15 років. Як ООН може виправити цю дискримінацію? Фінансова еліта не боїться жінок. Вони роблять чоловіків зайвими.

Ви бачите щоб ООН сприяла справжнім жертвам, таким як старі люди, які часто збіднілі і зневажені? Ви бачили, щоб насильство над старими зображувалося як епідемія, що літні люди навіть бояться своїх нащадків? Старі залишаються невидимими. Їхній захист не дестабілізує суспільство і не створить світовий уряд.

Кожна жертво-зомбована група допомагає розкладати нашу природну спорідненість: расу, релігію, сім'ю і націю. (Феміністки і геї підточують гетеросексуальну сім'ю. Світський Ізраїль допомагає колонізувати і руйнувати Іслам). Еліта не допускає будь-яку людську індивідуальність, окрім споживача і виробника, і не дозволяє жодної відправної точки для загального спротиву.

АМЕРИКАНСЬКІ ЗОМБІ

11 вересня 2001 р. фінансова еліта розіграла гротескну терористичну атаку щоб переконати американців, що вони є "жертвами", щоб забрати в них громадянські права і вторгнутись в Ірак.

Дивлячись CNN ви подумаєте що морські піхотинці пішли в Ірак щоб звільнити Іракців. Ірак має другі світові нафтові запаси, тож давайте не марнуватися на добросердні розповіді.

Все більше я відчуваю як ніби я у фільмі жахів 1950-х, де більшість людей стали зомбі. Вони втратитили свій здоровий глузд, порядність і інтерес до об'єктивної правди. Вони починають випробовувати мою психіку.

Теперішній світ як орвелівський 1984. Чорне є білим і навпаки, згідно зі Старшим Братом і тижневиком новин. Незгодні будуть покарані. Одна міська рада розглядає кодекс поведінки що спонукає обраних посадовців не закочувать очі. Або хитати головами. Чи насуплюватись. Одного дня це стане загальним.

Західна цивілізація руйнується зсередини змовою надбагатих адміністраторів і руками жертв-зомбі, які продали їхні душі Сатані і навіть не знають цього.

Зрештою, Бог це Реальність: абсолютна правда, доброта і любов. Ми можемо уникати дійсності лише тільки для того і лише настільки довго, скільки це принесе нам шкоди.





2 коментарі:

  1. Дякую дуже цікавий блог
    чекатиму на нові статті

    ВідповістиВидалити
  2. Вибачайте, але цей блог в анабіозі. Якщо, може, хто захоче його продовжить матеріалами по темі - він цілком може стати колективним.

    ВідповістиВидалити