27 груд. 2012 р.

Вільям Пірс про жидівський контроль медіа.

На минулому тижні ми розмовляли про деякі особливі способи, якими босcи контрольованих медіа навмисно дають більшості Американців дуже спотворене уявлення, що відбувається в світі навколо них, що є модним, і так далі. Зокрема, я вів мову про спосіб перекручування, яким босcи масмедіа повідомляють про міжрасові злочини. Вони сильно наголошують будь-які атаки Білих на не-Білих, і применшують, або ігнорують атаки на Білих з боку не-Білих. Вони роблять це задля створення у громадськості хибного уявлення, що більшість міжрасових злочинів скоюють Білі проти не-Білих, хоч насправді відбувається якраз протилежне. Причина, чому боси медіа навмисне створюють це фальшиве враження в публічній свідомості полягає у створенні почуття расової вини у Білих, щоб утримувати їх у вимушеній обороні у всіх питаннях стосовно раси, щоб тримати розбалансованими і спантеличеними в той час як не-Біла атака на Америку продовжується через імміграцію і іншими шляхами. Це націлено на преконання Білих Американців відмовитися від своєї свободи - свободи слова, свободи об'єднань, їхньої свободи зберігати і носити зброю для самооборони - пропонуючи послаблення почуття винуватості Білих, і отримання фальшивого почуття безпеки та применшеної незгоди у расових питаннях. В підсумку ціль медіабосcів у спотворенні висвітлення новин - щоб заглушить і роззброїть Білих Американців і утримувати у захисній позиції.


І це є їхньою ціллю тому, що вони Євреї, і вони домагаються ще більшого впливу, ніж вони вже мають. Це історичний modus operandi (метод дій) Євреїв. Вони сторонні всюди, крім Ізраїлю, і коли вони вперше з'являлися в будь-якому Неєврейському суспільстві і починали набувати владу, їм опиралися. Суспільство ставилося до Євреїв як до сторонніх, до чужинців, і намагалося утримати їх від збільшення влади. Єврейський метод протидії цьому опору - діяти не привертаючи увагу, щоб накопичити якмога більше багатства. В той же час вони діють, щоб підкупити суспільних лідерів грошима і посіяти розбрат в масах, наставляючи один клас проти іншого, щоб зруйнувати суспільну єдність і взаємодію, щоб таким чином зменшити опір їхньому проникненню у суспільство.

Протягом другої половини 19 століття і першої половини 20 століття провокування класових сутичок було їхньою найбільш вдалою технікою в Європі. В Росії, наприклад, вони мали б труднощі в корумпуванні надзвичайно багатої аристократії хабарами, але їх техніка розпалення класової боротьби досягла руйнування Російського суспільства і дозволила Євреям захопити управління через Марксистський рух. В Сполучених Штатах, з іншого боку, де політичні лідери - по суті гендлярі і юристи, і робочий клас відносно в достатку, порівнюючи з Росією, Євреї мали набагато більше успіху у корупції ніж у їх спробах розпалити класову війну. Багато людей, які вивчають історію комунізма і знають про надзвичайно диспропорційну присутність Євреїв дійшли до помилкового висновку, що Євреї по своїй суті комуністи.

Правда в цьому питанні полягає в тому, що Євреї по своїй суті не більше комуністи ніж капіталісти. Євреї по своїй сутності жадібні, етноцентричні і згуртовані, і мають паразитичний спосіб існування. Вони стають комуністами, коли це слугує їхнім намірам проникнути у Неєврейське суспільство і отримати управління, і вони стають капіталістами, коли капіталізм слугує їхнім цілям краще, ніж комунізм.

Щойно я обговорював деякі нові дослідження, основані на цій фундаментальній правді. Однак спершу я хочу додати трохи до наших дискусій минулого тижня. Єврейською ціллю, пам'ятайте, є руйнування Неєврейської єдності, сіяння сум'яття, викликання почуття вини, морального роззброєння Білого суспільства, щоб розломування було легким, і в другій половині ХХ століття їхньою головною зброєю для цих цілей, більш важливою ніж корупція або класові війни, став їхній контроль масмедіа новин і індустрії розваг. Тиждень за тижнем я цитував дуже специфічні докази методів, якими вони використовують їхній контроль медіа, щоб спантеличувати і деморалізувати Білих людей. Перш, ніж я перейду до нових досліджень, про які згадував, я хочу показати теперішні ще одним прикладом.

13 Серпня 50-річний білий чоловік, Грегорі Гріффіт, був побитий і відправлений у кому групою молодих Чорношкірих у Джексонвілі, Флорида. Чорношкірі стояли групою обабіч дороги, розмовляючи між собою на жаргоні, і вирішили вбити наступного Білого, хто пройде поруч. Це був Грегорі Гріффіт. Гріфіт помер від побиття 26 Серпня в Університетському Медичному Центрі Джексонвіля. Ви щось чули про це вбивство? Я впевнений, що ні, хіба що живете посеред самого Джексонвіля. Думаєте ви почули б щось, якби Гріффіт був Чорним, і група Білих скінхедів вирішила вбити наступного Чорного, який пройде по дорозі? Я впевнений, починанаючи з 13 Серпня , ви б нічого іншого не почули, як тільки про це. Це було б в телевізійній мережі кожної ночі. Біл Клінтон і Жанет Рено, і голови кожної з найбільших Єврейських організацій так званих "прав людини" були б теж на телебаченні з суворими обличчями, і грізно махали б пальцем до нас і повчали про "Білий расизм" і "злочини ненависті".

Ви пам'ятаєте, на минулому тижні я сказав вам про трьох Індіанців, які затягли мотузку навколо шиї Білого чоловіка, і волочили позаду свого пікапа в Південній Дакоті поки не переконалися, що він мертвий. Тоді були дуже слабкі повідомлення в медіа, і всі вони складалися головним чином з аргументів, чому це насправді не було так званим "злочином ненависті". У Дженксонвільському випадку не було ніяких сумнівів. Арештовані Чорні зізналися поліції, що вони вбили Гріффіта тільки тому, що він був Білий, і вони домовилися між собою вбити наступного Білого, хто пройде поряд. Так що не очікуйте побачити щось про це по телевізору. Вони звичайно не захочуть псувати всю пропаганду, яку запланували, через мабутній суд в Брієні, Техас, над другим підсудним по справі минулорічного волочіння.

Так скажіть мені, чому Єврейські медіа босси роблять такі речі, якщо не задля цілі утримувати Білих роззяв і домосідів у почутті провини і вимушеного захисту за те що вони Білі? Дійсно, сум'яття і моральне розброєння і соціальний занепад є їхньою ціллю. Телебачення це робить набагато легшим для них, але вони займались цим задовго до ери телебачення.

Дозвольте мені прочитати вам дещо, що було частиною їхньої традиції більш ніж 2700 років. Це було написано одним з найбільш шанованим з Єврейських релігійних лідерів, Ісаєю. В 19-й главі Книги Ісаї він виписав формулу, якою мають послуговуватися Євреї, щоб розломувати Неєврейське суспільство і здобувати управління. Ісаія пише: "І я наставлю Єгиптян проти Єгиптян і вони будуть битися кожен проти брата і кожен проти ближнього, місто проти міста, і царство проти царства. І дух Єгипту знесилиться посеред цього, і я зруйную Раду його, і звернуться вони до ідолів і чародіїв і до тих, хто викликає духів, і до магів". Це була формула 2700 років тому.

Тепер про деякі нові події. Я розповідав вам на кількох попередніх передачах зростаючу проблему Єврейської організованої злочинності в Америці. Дозвольте сказати вам ще раз: вона як і раніше зростає - швидко. Ця проблема цікавить нас набагато більше ніж, скажімо, відродження Мафії. Відродження Мафії було б просто історією злочинності: цікаво, але не зовсім критично для нашого виживання. Ріст Совєтсько-Єврейської організованої злочинності - "Організації", як вони її називають, - цікавий для нас найперше, по тій самій причині неповідомлюване Єврейськими медіа расовое вбиство Грегорі Гріффіта у Джексонвілі є цікавим. Медіа боси просто не люблять говорить про Організацію, всупереч тому факту, що її дії у Сполучених Штатах вже притисли всі інші кримінальні організації, які діють тут.

Коли вони говорять про Єврейську організовану злочинність вони ніколи не згадують її як "Єврейську"; вони завжди називають її "Російською" організованою злочинністю. І ви знаєте, ця відмова говорити чесно про Єврейську організовану злочинність є більш ніж намаганням захистити їхніх братів Євреїв, кому припало бути гангстерами, так само як відмова говорити чесно про міжрасові злочини є більше ніж намагання захистити Чорних злочинців. Справжня ціль у обидвох випадках є підтримка хибного уявлення, хибного переконання, яке вони створили у розсудках більшості Білих Американців. У випадку міжрасового злочину хибне переконання у тому, що у більшості міжрасових злочинів гетеросексуальні Білі чоловіки є нападниками, а не-Білі є жертвами. У випадку Єврейської організованої злочинності хибне уявлення про Єврея як м'якого і неагресивного, як більш культурного і більш морального, ніж його Неєврейські сусіди, і особливо як жертву скоріше ніж як агресора чи хижака. Ми всі, час від часу, читаєм новини про равинів впійманих на контрабанді наркотиків або відмиванні грошей, але спосіб їх подачі створює злочинцям вигляд вийнятка з правила Єврейської добропорядності і безпечності.

Але якщо придивитися пильніше на те, що Єврейська організована злочинність зробила і зараз робить з Росією, і що починає робити з Америкою - з'являється повністю інакше уявлення про Євреїв і їх ставлення до країни перебування. Давайте спершу подивимось на Росію. Організація буквально править країною. Це знекровлювана Росія від свого залишка  багатства, вивозить сотні мільярдів долларів із країни і ховає в інших країнах. Правилом в Російському уряді сьогодні є суцільна корупція. Поліція знає, хто гангстери. Російська Армія і Російська поліція могли б взяти кожного організованого злочинця в Росії, від мільярдера і медіа магната Бориса Абрамовича Березовського і далі, повісивши на м'ясні гаки за 48 годин, якби їм дозволили діяти. Але Російський Президент Борис Єльцин і інші політики навколо нього цього не дозволять. Єльцин захищає Організацію, а Організація підтримує і збагачує його.

Ви пригадуєте у 1996 як уряд Клінтона із шкури вилазив для переобрання Єльцина? Там були обіцянки фінансової підтримки Росії, якщо Єльцин залишиться як президент, і натяки, що таких не буде, якщо він програє. І звичайно, великі телевізійні мережі в Росії були суцільно за Єльцина. Сьогодні багато зроблено з конкуренції між медіа магнатами Борисом Березовським, хто керує найбільшою мережею, ОРТ і Владіміром Гусинським, який контролює НТВ, другу за розміром. Але у 1996 обидва ОРТ і НТВ були на 100 відсотків за Єльцина, і звичайно Березовський і Гусинський є Євреями. Гусинський, в дійсності, є титульним головою всієї Російської Єврейської спільноти. У 1996 великим страхом медіа босів і Клінтонівців було, що справжній Російський патріот, Російський націоналіст, може вриграти. Російські люди, на жаль, не здаються набагато більш проникливими і далекоглядними, ніж Американці, і суцільна підтримка Російського Єврейсько-домінованого телебачення плюс обіцянка більшої фінансової допомог и від Америки зберігли Єльцину владу - або, якщо бути більш точними, Єльцин залишився в кабінеті, а Єврейські гангстери навколо нього, залишились у владі.

Кожен раз, коли Російські посадовці починають рухи проти Єврейських гангстерів, Єльцин звільняє їх і призначає ще когось. А гангстери продовжують оббирати Росію сотнями мільярдів доларів щорічно. Центральне Розвідувальне Управління постійно попереджує Клінтонівську адміністрацію, що будь-яка фінансова допомога спрямована в Росію з Єльциним на чолі, опиниться в руках Єврейських злодіїв, які в дійсності правлять країною. Для Клінтонівців, поки злодії є Єврейськими, це A-OK.

У Вересні 1997 Проект Глобальної Організованої Злочинності у Вашингтонському Центрі Всесвітніх і Міжнародних Досліджень видав звіт заголовлений "Російська Організована Злочинність". Проект Глобальної Організованої Злочинності був очолений Суддею Вільямом Вебстером, хто в минулому очолював ФБР і ЦРУ. Обидва Білл Клінтон і Ал Гор відкинули  звіт Вебстера про організовану злочинність в Росії, і іншим членам Клінтонівської адміністрації було наказано ігнорувати звіт і попередження ЦРУ. Мільярди долларів з міжнародного Валютного Фонду продовжували литися в Росію і в руки Єврейських крадіїв, навколо Бориса Єльцина. А Російськи люди ставали біднішими і голоднішими. Єврейським медіа в цій країні подобалося б тримати ситуацію в Росії прихованою, але прикриття почало зповзати зараз потроху. Такі величезні суми грошей були вивезені з Росії Євреями - включно з надзвичайною допомогою, наданою МВФ - і були відмиті в Ізраїлі і Америці, що люди помітили.

Скандал втягнувши відмивання грошей  у Bank of New York і BankBoston Corporation десятків мільярдів вкрадених у Російських людей Єврейськими кримінальнии босами з потурання Бориса Єльцина нещодавно наробив заголовків, розслідувався блискавичною операцією ФБР так, що Клінтонівська адміністрація через неуважність не зуміла його зупинити. Сюжети про величезні операції з відмивання грошей, які з'являлися в New York Times and USA Today минулого місяця посилалися на всіх злочинців як "Росіян" переважно ніж як "Євреїв", звичайно. Ви повинні прочитать Ізраїльські газети як Ha'aretz and Yediot Ahronot, щоб побачити їх упізнаних як Євреїв. Хтось подумає, що хто-небудь у Конгресі наполягатиме на повномасштабному Конгресовому рослідуванні. Я маю на увазі, що Клінтонівська адміністрація суцільно пов'язана з величезною міжнародною корупцією, пов'язана з послабленням і дестабілізацією іноземних ядерних сил, пов'язана з завезенням рекетирів і рекетирських грошей в Сполучені Штати у величезних масштабах, і Клінтонівці не можуть твердити, що вони не знали, що вони не були попереджені. Який чудовий матеріал для кампанії  Республіканців, щоб використати! Так чому ж всі Республіканські політики всілись собі на руки і вдають, ніби не помічають, що відбувається, так само як Демократи? Чи вони намагаються уникнути вплутуваня в справи купки крадіїв -- quote -- "Росіян" -- unquote -- ? Навряд чи. Чи може вони вони беруть на лапу від Єврейських кримінальних босів, як Демократи? Мабуть ні - поки що. Але вони всі розуміють - всі вони - що це не Російське питання; це Єврейське питання. Вони всі це розуміють, і тому бояться його зачіпати.

Що це значить для нашого майбутнього? В одному це означає, що Організація буде продовжувати вибудовувати свою присутність у Америці. Вона вже найбільша і найбільш небезпечна кримінальна організація в Америці, і тепер зрозуміло, що Американський уряд не піде проти неї, і Американські медіа не піднімуть людей проти неї. Євреї розм'якшили Америку, розламали Американське суспільство, корумпували Американські інституції, до відмітки, коли вже майже не буде спротиву їхньому подальшому проникненню і захопленню влади. Жоден Республіканський політик, починаючи з Джорджа Буша молодшого і так далі, не стане проти них. Натомість Республіканці матимуть свою частку награбованого, так само як і Демократи, і саме так, як робив Борис Єльцин.

Одна відмінність між поведінкою Єврейських кримінальних босів стосовно Америки і їхньою поведінкою стосовно Росії, що ми побачим, що Євреї будуть витягувать гроші з Росії і доставлятимуть їх до Сполучених Штатів. Вони знекровлять Росію майже досуха, але ще залишиться багато крові, щоб її випити з Америки. Америка буде наступним центром Єврейської організованої злочинності.

І в Америці ми побачим набагато більше жахів і насильства з яким діють ці Євреї, як вони набувають самовпевненості тут: таке саме смертоносне удушення, яке характеризує їхню присутність в Росії, Німеччині, і в інших місцях де вони домінують в кримінальній діяльності і де вони забивають цілі сім'ї з такою ж грубістю як і працівник на скотобійні, забиваючи стадо худоби. Коли вони мають проблеми з якимись зі своїх Білих рабів - з якимись з дівчат, яких вони примусили до проституції - вони не думають про щось інше окрім перерізання горлянок для залякування інших назад у покору. Я маю на увазі, ці дівчата тільки гоїм, тільки шикси, то чому ж не ставитись до них як до скота?

В той час, коли ФБР вестиме своє розслідуваня Організації, і ЦРУ буде видавати свої попередження, і будуть сюжети В Нью Йорк Таймс про -- quote -- "Російських" -- unquote - гангстерів, проте в загальному не буде здійснюватись ніяких кроків щоб зупинити їх, або попередити Американський народ. Американська політична система вже корумпована за межу неповернення, і мас медіа, які використовуються для управління мислення і поведінкою Американських людських мас вже майже повністю в Єврейських руках.

Тільки для того, щоб бути у безпеці, однак, Євреї доводять до кінця деякі дрібниці в упралінні медіа. Прикладом було поглинання на цьому тижні CBS Viacom-ом і їх босом Самнером Редстоуном. Не те щоб CBS до цього не був вже повністю Єврейським, але була небезпека, що якийсь дуже багатий і незалежний Неєврей може спробувати придбати його і змінити його смак. Тепер він надійно в руках Єврейського медіа боса, який дав нам MTV, Самнера Редстоуна.

Повторимо: класична Єврейська техніка проникнення і розм'якшення Неєврейського суспільства, щоб можна було його захопити, досягає фінальної стадії в Америці. Жодні основні Американські інституції не створять достатнього спротиву закінченню цього процесса - ні уряд, ні Християнскі церкви, ні військова верхівка, і звичайно ж не мас медіа. Все було корумповано і захоплено. І Американські люди будуть продовжувати покірно плестись на скотобійню, щоб звір міг випити останню краплю крові з них. Так само як вони боялися виступати проти масової не-Білої iміграції, яка змінила расове обличчя Америки, через страх бути названими "расистами", так вони залишаться мовчазними і бездіяльними коли Єврейська організована злочинність простягатиме щупальця над Америкою через страх бути названими "анти-Семітами". Якщо звір має загинути, ми муситемо зробити це своїми руками.

Немає коментарів:

Дописати коментар