14 серп. 2012 р.

Як Рокфеллери перебудовують жінок.

feminist1.gif
Генрі Макоу, доктор філософії.

Оригінал статті
http://www.savethemales.ca/001904.html

Фемінізм є відмінним прикладом того, як мега картель Рокфеллерів використовує величезну владу засобів масової інформації (тобто пропаганди) щоб керувати суспільством. За 40 коротких років багато жінок втратили зв'язок зі своїми природними інстинктами любові. Як наслідок, сім'я знаходиться в безладді, статева розбещеність процвітає, а народжуваність впала.

Я докладно зупинюся на ролі Рокфеллера, але для початку ми повинні пам'ятати, що для жінки любов є інстинктивним актом самопожертви. Вона віддає себе чоловікові і дітям, і наповнює себе, сприймаючи їх розквіт і отримуючи їх любов, повагу і подяку.

Жінка робить цю вищу жертву тільки заради одного чоловіка, який буде оберігати її і забезпечувати сім'ю. Чоловіки інстинктивно хочуть виконувати цей обов'язок. Це суть гетеросексуального контракту (шлюбу). Жіноча сила в обмін на чоловічу силу виражається в любові, секс є символом цього ексклюзивного зв'язку. Шлюб і сім'я можливо не для всіх, але це природний шлях для більшості .. Фемінізм навчає жінок відмовитися від цієї моделі, як "старомодного, пригнічуючого стереотипу", хоча вона відображає їхні природні інстинкти. 

У четвер британська письменниця повідомила як підслухала двох молодих жінок: "Всі чоловіки марні у ці дні", сказала одна. "Ага", відповіла інша. "Біда в тому, що вони не піднялися до виклику фемінізму. Вони не розуміють, що нам потрібно, щоб вони були більш мужніми, а замість цього вони просто відсторонилися". 

Це їх логіка? Якщо жінка менш жіночна, чоловіки будуть більш мужніми? Чоловіки не призначені для боротьби з жінками. Вони потребують бути впевненими у жіночій відданості і довірі. Коли жінка постійно провокує, чоловіки "ухиляються" від шлюбу і сім'ї. Тепер, коли любов і шлюб були "дискредитовані", жінці нічого не залишилося, щоб обміняти на любов, тільки секс. Тож багато хто з них неприродно одержимі зовнішністю і патетичним віддаванням свого тіла всім і кожному. Постійна любов залежить не від статевої привабливості або особистості чи досягненнь. В основі, вона стоїть на самопожертві. Ми любимо тих, хто любить нас. 

Загальна картина: центральні банкіри 


Люди не усвідомлюють, що фемінізм є масовим навіюванням тому, що вони не можуть розпізнати зловмисника, методи або мотиви.


Нещодавно Аарон Руссо, режисер фільмів Бетт Мідлер і «Америка: Від свободи до фашизму» визначив всі три, підтверджучи те, що я говорив. При спробі вербування Руссо для CFR, Ніколас Рокфеллер сказав, що його сімейний фонд створив визволення жінок, використовуючи контроль засобів масової інформації, як частину довгострокового плану з поневолення людства. Він зізнався, що вони хочуть "цифрувати нас". Пошукайте в Google "Rockefeller Foundation" і "Women's Studies", і ви отримаєте півтора мільйона цитат.

Прихована мета фемінізму полягає в руйнуванні сім'ї, яка перетинається з державним промивання мізків молоді. Додаткові переваги - депопуляція і розширення податкової бази. Витіснення чоловіків з ролі постачальників також дестабілізує сім'ю.

Потрібна різка зміна світогляду, щоб зрозуміти світ. Рокфеллери є частиною внутрішнього кола центрального банківського картелю, який також контролює засоби масової інформації, оборону, фармацевтичний та інші картелі. Щоб захистити свою монополію впливовості і багатства, вони створюють світову поліційну державу («світовий уряд»), використовуючи як привід фіктивну 9-11 атаку і нескінченну війну. Рокфеллер розказав Руссо про цей план за рік до 9-11.

Поет Шарль Пегі сказав: "Все починається з віри і закінчується в політиці". Банківський картель потребує філософію, яка виправдає гіпнотизування людства. Такою філософією є сатанізм. Картель управляє світом через мережу окультних товариств пов'язаних з Масонством, Комунізмом, Ватиканом і організованим Єврейством (Бней-Бріт, ADL, AJC, Сіонізм). Найвищий окультний ранг відомий як Іллюмінати.

Сучасна західна культура є масонською. Засноване на люциферіанстві, масонство вчить, що людина, а не Бог, визначає реальність. (Звичайно, вони повинні скасувати природні і духовні закони для того, щоб запровадити свій контроль.) Вони помітили, що люди - невпевнені в собі піддатливі істоти, які воліють вірити в те, що їм сказали, ніж довіряти своєму розуму або відчуттям. Так, наприклад, засоби масової інформації успішно просувають гомосексуальні цінності, які конфліктують з нашим природним інстинктами.

ЗМІ викорінюють ЛЮБОВ 


Кожна грань засобів масової інформації (кіно, телебачення, журнали, музика, реклама, новини) використовується для ідеологічної обробки та соціального контролю з кінцевою метою підкорення. Існує зв'язок між тим, що відбувалося в комуністичній Росії, і що відбувається в Америці сьогодні. В обох випадках центральний банківський картель утверджує свій тоталітарний контроль. Функція засобів масової інформації полягає в тому, щоб відволікти нас від цього, і навислої війни з Іраном і Північно-Американського Союзу. В даний час вони використовують скандал з глобальним потеплінням для відволікання.

Для того, щоб зруйнувати сім'ю, засоби масової інформації переконали жінок, що вони не можуть розраховувати на гетеросексуальні контракт.

Мирна Бліт була головним редактором Ladies Home Journal з 1981 по 2002 рік. У своїй книзі "Spin Sisters" (2004) вона каже, що засоби масової інформації продали жінкам "кар'єру під такий самий барабанний стукіт, як колись Щасливу Домогосподарку .. їхнім матерям". (38)

Іллюмінати зробили підкоп під жіночі природні інстинкти любові, через наступні мантри:

1. Чоловікам більше не можна довіряти. Використовуючи Lifetime Network, як приклад, Бліт підсумувала "всі чоловіки є: 1) невірні щурі 2) монстри-кривдники 3) підлі відморозки, або 4) все разом. Жінки, з іншого боку були ... непохитні переможці, які тріумфують всупереч печерним  людям, які ... хочуть тримати їх на своєму місці ". (62-63) 

2. Жінки є жертвами в силу їхньої статі. Бліт каже, що засоби масової інформації передають "один меседж голосно і чітко. Тому що ми жінки, ми залишаємося жертвами в нашому особистому житті, на роботі, в суспільстві в цілому". (156) Таким чином, жінки повинні мати почуття образи, своїх прав і повстання. Та ж сама тактика була використана для маніпуляції Євреями, Неграми, робочими і геями. (Див. мій «Жертва як Моральний Зомбі" ) 

3. Жінки повинні бути егоїстичні. "Звільнення і нарцисизм злилися," каже Бліт. Відпочинок в даний час означає, "час для себе, провести на самоті, або, можливо, з подругами, але обов'язково без чоловіка і дітей ... Нескінченні статті проповідують нове феміністське євангеліє, що потурання собі є важливою частиною того, щоб бути здоровою, добре відлагодженою жінкою. " (65) 

4. Секс не зарезервований для кохання та шлюбу. Журнали, як Cosmopolitan і Glamour спонукають молодих жінок "закладатися на своє перше побачення", грати оченятами з чоловіками відкрито і бути спортсменками в ліжку. В них немає обговорення шлюбу і сім'ї. ( 160) Такі жінки не можуть достатньо довіряти чоловікові, щоб віддатися в любові.

5. Самореалізація полягає в успішній кар'єрі, а не в чоловікові і сім'ї. "Соціальні вигоди від робочого місця мають вирішальне значення для почуття власної гідності і самоповаги", повчає Бетті Фрідан. Насправді, "частіше праця глибоко ординарна," відзначає Бліт (35-36). (Я не кажу, що жінки не мають працювати, просто вони не повинні бути відманені від сімей, якщо вони їх хочуть.)

Тож, багато жінок - шизофреніки, оскільки вони намагаються узгодити свої природні інстинкти з постійними закликами зробити навпаки. Уламки - неповних сімей та дисфункціональних людей -  є розкидані всюди.

У той же час, журнал Playboy і т.д. спрямовує подібні меседжі до чоловіків. Вам не потрібно одружуватися, щоб займатися сексом. Шлюб і діти це нудьга.

ПІДСУМОК


Цей постійний барабанний дріб у ЗМІ є організованим промиванням мізків. Суспільство було повністю знівечене центральним банківським картелем, використовуючим сатанинський культ, і масонство в якості його основного інструменту. Більшість масонів не усвідомлюють правди, але власники засобів масової інформації, безумовно, усвідомлюють. Ми зазвичай говорим "американець, як материнська любов та яблучний пиріг». Тільки сатаністи перетворили материнство на сміття. Не давши сили жінкам, фемінізм багатьом знищив їхню стать. Він позбавив їх впевненої і поважної місії і знівелював їх до сексуальних об'єктів і змінних працівників.

Люциферіане піднімають бунт відкидаючи те, що є природним і веде до щастя. Як і їхній символ, Люцифер, вони хочуть грати Бога.

Божу любов можна побачити у відданості жінки чоловікові і дітям. Тож банкіри повинні знищити її.
--

 
Штаб-квартира Time Warner, видавця цієї гри, знаходиться безпосередньо в комплексі Рокфеллер Центру.

 
Ще одне відео, в якості ілюстрації. Можливо хтось його вже бачив, тож пропонується оцінить його новим поглядом в контексті матеріалу.

Не забувайте додавати коментарі.

6 коментарів:

  1. А на нормальном языке нельзя продублировать? Интересно было бы почитать... Или это для узкого круга специалистов? ))

    ВідповістиВидалити
  2. Бог разделил языки чтобы рокфеллерам не получилось занять его место.

    ВідповістиВидалити
  3. На общечеловеческом это тоже есть.
    http://natalicoco.ru/kak-rokfellery-perekroili-zhenshhin/

    ВідповістиВидалити
  4. А что тут комментировать? И так все видно, как на ладони! Мир катится в бездну, спаивая женщин и детей. Что может дать миру спившаяся женщина? Родит уродов, а они в свою очередь тоже дадут потомство - себе подобное. И так, как снежный ком. В конечном итоге человечество погубит себя, как таковое (если матушка Земля это не сделает еще раньше.
    Что же, уже можно констатировать, что эксперимент с созданием "человека разумного" не удался, или удался (смотря какая была цель этого эксперимента)!?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. За алкоголізацією стоять ті самі тіньові структури, що і за фемінізацією. Зрозуміло, якщо алкоголь розставлений на кожному куті і є найдоступнішою річчю в продажу, то комусь так треба. Всі ціни на продукти уряд вирівняв з європейськими, якісні продукти харчування навіть в 2-3 рази дорожчі, тобто на все, крім пива, яке в 3-4 рази дешевше.

      Видалити
  5. Символізм у грі зовсім не випадковий. На одязі головного персонажу надпис "San Romero Knights", тобто жидомасони, які стоять за видавництвом цієї гри позиціонують себе як такі собі лицарі світла, що очищують світ, пурифікують його від слабких зомбі-людей, в яких немає іскри і образу Творця. Цукерка в роті головного персонажа символизує певний тип масонської магії, тобто контролюючого впливу, шляхом якого здійснююється емоційне вихолощування, девіатизація (сатанізація), і встановлення емоційного контролю над самим гравцем. Іронічно.
    Кому цікаво, можна подивитись ще пару відеокліпів.
    vimeo.com/14895791
    vimeo.com/40145341

    ВідповістиВидалити